SÄLJA BOSTAD I GÖTEBORG MED OMNEJD

Hur mycket är min bostad värd? Hur lång tid tar säljprocessen? Vilka papper behöver jag ha koll på? Går du i funderingar på att sälja din bostad i Göteborg med omnejd så har du säkert många frågor. Vi på FASTIGHETSAFFÄREN ser till att du är i goda händer och vägleder dig genom hela processen till en trygg bostadsaffär. Du behöver därför inte ha koll själv – vi guidar dig. Det gäller vid såväl försäljning av villor och bostadsrätter som vid nyproduktion, fritidshus, tomter, kommersiella fastigheter och gårdar.
 

VÅR FÖRSTA KONTAKT

Vi träffas i din bostad där du berättar om dina önskemål och behov. Tillsammans kommer vi fram till en marknadsföringsplan och ett upplägg som passar för just din försäljning. Vi tar oss även tid att lyssna om du behöver hjälp med ditt framtida drömboende.
 

VÄRDERING

Det är flera faktorer som påverkar värderingen av din bostad, som läge, skick och situationen på bostadsmarknaden, något vi har vi bra koll på. Du berättar för oss om driftkostnader och utförda renoveringar. Vi informerar dig om besiktning och försäkring, och tillsammans gör vi upp en tidsplan för försäljningen. För att öka värdet på din bostad kan du få tips och hjälp av vår inredningsduo, som hjälpt många säljare att lyfta helhetstrycket av sin bostad inför försäljning.
 

MARKNADSFÖRING

När du väljer att sälja ditt hus eller din lägenhet genom FASTIGHETSAFFÄREN anpassar vi marknadsföringen till din bostads unika förutsättningar, för att nå rätt målgrupp. Vår fotograf tar professionella bilder och vi gör en textbeskrivning. Vi marknadsför sedan din bostad i flera olika kanaler, både i print, på webben för att nå bästa möjliga spridning. Vi kan också rikta oss specifikt till en mindre målgrupp.

 

VISNING

Vi värnar om din integritet, därför har vi bokade visningar med namn och telefonnummer till besökarna. Vi värnar också om att besökarna ska få tid på sig och bli väl omhändertagna, så de i lugn och ro kan ställa sina frågor till mäklaren. För oss är det också viktigt med en tät kontakt med dig som säljare och vi uppdaterar dig om intresset för bostaden.

 

BUDGIVNING

Efter visningen kontaktar vi alla besökare. Vi tillämpar normalt öppen budgivning, vilket innebär att bud lämnas till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till dig som säljare och till övriga spekulanter. Det är du som slutligen bestämmer vem som får köpa och till vilket pris.

 

KONTRAKT

Varken säljare eller köpare är bundna innan ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Din mäklare på FASTIGHETSAFFÄREN gör i ordning alla kontraktshandlingar och hjälper till så att det inte råder några oklarheter.

 

TILLTRÄDE

Säljare och köpare enas om ett tillträdesdatum då bostaden ska vara klar för överlämning. Tillträdet sker på köparens bank eller på vårt kontor när både köpare, säljare och mäklare kan vara med. Vi kan också hjälpa dig med det praktiska, som kontakter till flyttfirma och städbolag.

 

VILL DU SÄLJA?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.
Fält markerade med en * är obligatoriska